DDF Crew wint Holland's Got Talent 2012

De winnaar van Holland's Got Talent 2012 is de dansformatie DDF Crew geworden.

Na een zinderende liveshow waarin de 8 finale acts een geheel nieuwe optreden hadden neergezet, was het tijd voor de uitslag.

Jury
De jury had moeite een beslissing te nemen. Volgens Gordon had iedereen zijn of haar stinkende best gedaan, enkele daargelaten. Hij noemde eerder Looney Tunes als favoriet, maar noemde nu DDF Crew als nieuwe favoriet. Dan vond dat ook No Escape XXL de finale kon halen. Patricia was zo blij niet te hoeven beslissen, omdat ze zo trots was op iedereen die in de finale stond. Ze noemde alle kanshebbers 'haar kinderen'.

Laatste drie
Even na half elf voerde Robert ten Brink de spanning op door de top 8 terug te brengen tot een top drie. Toen de spotlights doofden bleken No Escape XXL, DDF Crew en The Ruggeds de laatste drie plaatsen te hebben vergaard. 

Robert onthulde rond tien voor half elf dat The Ruggeds de derde plaats hadden behaald. Met het bekend maken van de eerste plaats voor dansgroep DDF Crew werd de strijd beslecht. Daarmee is de Crew de eerste Vlaamse act die Holland's Got Talent heeft gewonnen. Ze winnen niet alleen een bokaal, maar ook een reis naar Las Vegas.

Bekijk hier onder hun finale optreden dat een staande ovatie van de jury kreeg.

Reageren