Grey's Anatomy: Bekijk nu al een stuk van de finale van seizoen 8

17 mei 2012 07:44 | youtube-hits | Door Televizier

De veelbesproken finale van seizoen 8 van Grey's Anatomy is al uitgezonden in Amerika. Omroep ABC heeft vooraf een stuk van de climax als teaser online gezet. 

Het gaat om een deel van aflevering 8.24, die 'Flight' heet. Het fragment begint met de nasleep van een vliegtuigcrash (opgelet: bloederig!) en het eindigt opnieuw met de hamvraag. Fans kennen hem al, maar deze 'sneak peek' gooit olie op het vuur: wie gaat er dood? Kanshebbers genoeg lijkt ons. Het fragment van meer dan 7 minuten eindigt met de zin: '6 zijn er neergestort. 1 zal er sterven'. 

Een hoofdpersonage sterft
Shonda Rhimes, de grote dame achter alle verwikkelingen in Seattle Grace, heeft deze belangrijke aflevering zelf geschreven. Eerder vertelde ze al: "Het is een groot sterfgeval en best wel schokkend. Het was heel moeilijk om te schrijven, het repeteren was dat ook. We doen er niet lichtzinnig over. Wanneer een van je hoofdpersonages sterft, dan heeft dat een grote impact."

Binnenkort op NET 5
Te verwachten is dat Net 5 aflevering 23 (de crash van het vliegtuig) en aflevering 24 (de laatste van seizoen 8, inclusief dit fragment) uitzendt op maandag 28 mei.

Meer over