Iedereen wil David Hasselhoff

19 juli 2012 12:28 | youtube-hits | Door Televizier

David Hasselhoff is zijn aantrekkingskracht nog niet kwijt. Zelfs kartonnen reclameborden met 'The Hoff' zijn niet aan te slepen. In de Verenigde Staten (hoe kan het ook anders) zijn 550 displays van ‘The Hoff’ gestolen. Want een levensgrote Hasselhoff in de woonkamer, wie wil dat nou niet?

Hasselhoff speelde mee in een commercial van een ijskoffie-merk. Om de reclamecampagne te versterken besloot het bedrijf om 570 levensgrote kartonnen borden van het jaren 80-sekssymbool te maken. Op zich niks mis mee, behalve dan dat The Hoff nog altijd mateloos populair is.

Hasselhoff je tuin
Bijna alle ‘Hoffs’ werden dan ook uit het magazijn gestolen. Nu heeft het ijskoffiemerk nog 20 borden over voor zo’n 570 winkels. De rest van de displays zullen komende weken opduiken in lokale huiskamers, voortuinen en elke andere plek die de bordendieven maar kunnen bedenken.

The Hoff is back
De Baywatch-acteur staat anno 2012 weer volop in de belangstelling. De 60-jarige acteur verscheen dit jaar in de komische horrorfilm Piranha 3DD. Volgend jaar trekt David de stoute strandschoenen weer aan voor een nieuwe Baywatch-film.

Bekijk hieronder de ijskoffie-reclame

Meer over