Jongen parodieert Britt Dekker op Youtube

Met haar onnozele uitspraken en opvallende accent is 'Echt meisje' Britt Dekker een geliefd onderwerp van spot. Eerder persifleerde Carlo Boszhard haar al in 'De TV Kantine', nu is ook een filmpje opgedoken van een jongen die de blondine zeer treffend imiteert.

Het filmpje was maandagavond in De Wereld Draait Door te zien. In de video vertelt de jonge Thijmen van Deijl als Britt over haar deelname aan het RTL 5-programma Echte meisjes in de jungle. Zijn uitspraken zijn minstens even grappig als die van Britt. 'Ik had gewoon 30.000 euro gewonnen, dat is bijna een miljoen!'

DWDD
Het filmpje verspreide zich daarna razendsnel over het net en is een ware hit. Het scoorde dusdanig dat Thijmen en Britt gisteravond beiden mochten optreden in DWDD.

Update: DWDD-filmpje
In De Wereld Draait Door bleek dat Britt en Thijmen het prima met elkaar kunnen vinden. Ze kletsten er samen lekker op los, al was Britt wel van mening dat ze tegenwoordig een stuk netter praat dan hoe Thijmen haar na doet.

Kijk hieronder naar de internetpersiflage van Thijmen, en daaronder naar het DWDD-filmpje van gisteravond.

Wie is Britt?
Sinds haar deelname aan het realityprogramma Echte meisjes in de jungle is Britt Dekker mateloos populair. Ze was in volle glorie te bewonderen in de Playboy, wist Matthijs van Nieuwkerk voor zich te winnen in De Wereld Draait Door, scoorde een column in Hitkrant en werkt momenteel samen met Ymke aan een nieuw programma voor RTL 5.

Meer over:

Reageren