Madonna geeft spetterende show bij Super Bowl

7 februari 2012 06:01 | youtube-hits | Door Televizier

Ze mag dan 53 zijn, dat zag je er niet aan af tijdens de spectaculaire show die Madonna ten beste gaf tijdens de rust van de Super Bowl. Ze danste en playbackte als een jonge deerne.

Madonna kwam op in een strijdwagen getrokken door tientallen gladiatoren. Daarna zong ze achtereenvolgens 'Vogue', 'Music' en 'Like a Prayer', geassisteerd door een enorm koor en Cee Lo Green.

Middelvinger
Tussendoor zongĀ  ze ook nog haar nieuwe single 'Give me are your luvin' met onder andere rapper M.I.A. die haar middelvinger opstak. Dat werd niet gezien door de omroep NBC, die strikt toezicht houdt op de Super Bowl sinds Janet Jackson acht jaar geleden ‘per ongeluk’ haar borst liet zien tijdens de Super Bowl. De omroep bood dan ook achteraf haar excuses aan aan het eventueel geschokte tv-publiek.

21-17
De Super Bowl zelf vestigde een record. Het was met 111.3 miljoen kijkers het best bekeken programma ooit in Amerika. Oh ja, American Footballers van de New York Giants wonnen de wedstrijd met 21-17. De ploeg was te sterk voor de New England Patriots.

Meer over