TV-tip | Het beste van X Factor worldwide

Één van de meest opvallendste deelnemers van X Factor tot nu toe is toch wel Lucie Jones. De Britse schone zorgde voor een spraakmakende auditie.

Peter van der Vorst is in zijn nopjes. Zo twitterde hij in juni: ‘Ik ga deze zomer The VoiceX Factor en …Got Talent presenteren.’

Alleen de allermooiste
Daarmee doelde Peter op de compilatieserie Het beste van X Factor worldwide, waarin de allermooiste optredens van de internationale edities van populaire talentenjachten als X Factor en The Voice voorbijkomen. Vanavond is het tweede en laatste deel hiervan te zien.

Gouden keeltjes
Peter praat in deze twee uur durende special de meest uiteenlopende audities en performances aan elkaar. En er kwam nogal wat voorbij de afgelopen jaren. Vooral in Groot-Brittannië stonden heel veel gouden keeltjes op de stip.

Lat omhoog
Eén van hen is de verlegen 18-jarige Lucie Jones uit Wales. Vlak voor haar optreden merkt jurylid en X Factor-opperbaas Simon Cowell op dat de lat wat hem betreft omhooggaat: kandidaten moeten meer in huis hebben dan een leuk gezichtje. Dan komt Lucie op en vertelt ze met bibberende stem dat ze I will always love you wil gaan zingen.

Video
Hoe dat afloopt? Bekijk Lucies auditie hieronder! 


Reageren