Veel nieuwe personages in Game Of Thrones seizoen 3

16 Juli 2012 13:19 | youtube-hits | Door Televizier

Zender HBO heeft de nieuwe castleden voor Game of Thrones tijdens de San Diego Comic Com (een vierdaagse beurs voor strips en televisieseries) bekendgemaakt.

Een aantal bekende en onbekende namen sluiten zich aan bij de cast van het derde seizoen van de hitserie. Zo gaat acteur Mackenzie Crook, bekend van de Britse serie The Office en Pirates Of Caribbean de rol van plunderaar ‘Orell’ spelen.

Doornkoningin
Ook actrice Diana Riggs uit de serie De Wrekers is in het nieuwe seizoen te bewonderen. Ze neemt de rol van ‘Lady Olenna Tyrell’ (ook bekend als: ‘The Queen Of Thorns’) op zich.

Vernieuwingsslag
In totaal zijn maar liefst 14 nieuwe castleden aan de serie toegevoegd. Opvallend is het aantal jeugdige spelers dat de cast gaat versterken, zij spelen de rollen van de kinderen uit de families Baratheon en Reed.

Volgend jaar
Fans van de serie klinken namen als ‘Brynden Tully’, Missadei en ‘Beric Dondarrion’ bekend in de oren. Zij en andere personages en meer maken hun opmars in het komend seizoen, dat in 2013 in Amerika in première gaat.

Even voorstellen
Bekijk hieronder een filmpje waarin de castleden zich persoonlijk voortstellen.

Meer over