Video | 'Bing' maakt dramaserie (update)

23 september 2010 16:14 | youtube-hits | Door Televizier

Acteur Everon Jackson Hooi, bekend als Bing in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden, werkt aan een dramaserie voor de TROS. Dat vertelde hij hoogstpersoonlijk tegen Televizier.

Update: onderaan!
___

Aanvankelijk enigszins huiverig vertelde Everon tegen Televizier: "Ik, eh, ben een dramaserie aan het verkopen", waarna de enthousiaste reactie van het Televizier-team ervoor leek te zorgen dat hij er best wat meer over wilde vertellen.

Het gaat om een serie die zich afspeelt bij de brandweer. Eigenlijk is alles al redelijk in kannen en kruiken; er is zelfs al bekend dat Lieke van Lexmond bij de productie betrokken is. Everon vertelde onder meer dat de TROS interesse heeft, en dat hij graag zou zien dat de serie op Nederland 3 wordt uitgezonden, maar men wacht nog op een 'go' van Nederland 3-netmanager Roek Lips.

Bekijk het hele fragment hieronder!GTST
Televizier sprak Everon overigens bij de perspresentatie van het 20-jarige jubileum van soap Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). In aanloop naar de verjaardag op 1 oktober zal de soap een heel week lang feest vieren met de kijkers. Daarover later meer, hier op Televizier.nl.

___

Update 30-09-2010:
Bekijk nu de trailer


We kunnen de dramaserie die Bing beschreef nu ook al op beeld zien! De GTST-acteur, die Bing speelt in de serie, linkte het filmpje met de trailer op zijn twitteraccount.

Het gaat om een brandweerserie genaamd Westwijk. Zie het filmpje hieronder:

Meer over