Video | 'Borstvergroting' Nicolette van Dam

Veel vrouwen zouden graag een grotere cupmaat willen, maar niet iedereen kan en wil een dure operatie ondergaan. Nicolette van Dam had het een stuk makkelijker: haar voorgevel groeide spontaan tijdens een aflevering van De grote woonwens. De 'borstvergroting' was echter niet blijvend...

Het was namelijk het gevolg van een geintje tussen twee Endemol-editors. Het montagefoefje, dat als grapje was bedoeld, kwam per ongeluk op de definitieve band terecht en werd uitgezonden op RTL 4.

Grapje
Endemol betreurt dat de beelden zijn vertoond. "De ene dag liet de ene editor een grapje achter voor de ander op de volgende dag", aldus een zegsvrouw van de producent tegen Mediacourant. "Het is een fout grapje en het had natuurlijk nooit op de uitzendtape terecht mogen komen."

Ook RTL kan er niet om lachen. "Dit is in de montage gebeurd, bij Endemol", zegt een woordvoerder van de zender. "Uiteraard kan dit niet en dit had nooit mogen gebeuren."

Kwetsen
RTL heeft de uitzending van De grote woonwens inmiddels offline gehaald, maar de beelden zijn nog wel te zien op Dumpert, de videowebsite van GeenStijl.

De zegsvrouw van Endemol benadrukt: "Het laatste wat we hadden willen doen, is Nicolette ermee kwetsen. Het is heel sneu dat zij op internet nu het mikpunt is daarvan. Dat is het laatste wat wij willen."

Reageren