Video | Ben is 1e Voice Of Holland

Het kán eigenlijk niemand ontgaan zijn: de populaire 27-jarige Ben Saunders is vrijdagavond de winnaar geworden van allereerste editie van The Voice Of Holland, het succesprogramma dat de term 'talentenjacht' weer nieuw leven inblies nadat alle andere formats op dat vlak wat aan het vergrijzen waren. 

The Voice Of Holland trok gemiddeld 2,7 miljoen kijken; meer dan de meest succesvolle reeks van Idols (de moeder aller talentenjachten) ooit gedaan heeft.

Een heleboel mensen keken vooral voor de getatoeëerde Ben Saunders, die in de finale won van concurrente Pearl Jozefzoon. Hij kreeg 59 procent van de stemmen. 

Favoriet
De jongen uit Hoorn die al zo vaak eerder aan allerlei talentenjachten meedeed, was eigenlijk vanaf de allereerste aflevering al de favoriet, en hij won vrijdagavond dan ook glansrijk. 

Hieronder een selectie van filmpjes van de winnaar. Niet alleen zijn deelname aan TVOH, maar ook uit zijn tijd als boxer (een gevecht waarbij hij zijn neus brak), zijn broer (die meedoet aan Popstars) én Ben en broer Dean samen in lang vervlogen tijden. 

TVOH deel 2
Maar voor wie nog niet genoeg heeft van The Voice Of Holland 1, kan de komende dagen nog kijken naar de real life soap rond het programma (aanstaande woensdag) en naar de herhalingen. Uitzendmomenten verschijnen wanneer relevant onderaan dit artikel.

Reageren