Video | Dexter online

Dexter is terug en de VPRO zet ook nu weer vol in op zowel tv als internet. De serie is alle dagen op tv, en wie daar geen tijd voor heeft kan online terecht.

De VPRO is dit jaar een actieve campagne begonnen om de online uitzendingen van Dexter te promoten. Niet alleen via social media of nieuwsbrieven, maar door simpelweg de online uitzendingen naar de fans toe te brengen. Want vanaf 8 november begint het bal weer.

Dexter op je eigen site
Tot op het forum van Televizier.nl aan toe, worden fans opgeroepen om de online afleveringen van Dexter op hun sites te embedden.

Door de embedcode van de player enigszins aan te passen, kan met één embedcode een player op een andere site geplaatst worden die iedere dag weer de nieuwe aflevering van Dexter laat zien die op dat moment ook op tv is geweest.

Automatisch vers
De player is hieronder te zien, maar staat natuurlijk ook op de Populaire Programma-pagina van Dexter.

Bij het online gaan van dit stukje (maandag 8 november, de start van seizoen 4) staat er nog een promo die is samengesteld aan de hand van inzendingen van fans en testimonials van bezoekers van een Dexter-marathon. Later verschijnt hier dus automatisch steeds weer de nieuwste Dexter-aflevering.

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Reageren