Video | Di-rect doet Oh Oh Cherso

Zanger Marcel van Di-rect blijkt een verborgen talent te hebben om de nieuwe Haagse BN'er Robert die beter bekend is onder de bijnaam 'Jokertje', te imiteren.

Oh Oh Cherso, het nieuwe kijkcijferkanon van RTL 5, heeft al veel losgemaakt in televisiekijkend Nederland. Het programma wordt nú al geïmiteerd.

1 miljoen kijkers
Acht puberende, eigenwijze en zonnebankbruine Hagenezen die een zomer lang het Griekse Chersonissos onveilig maken en samen verblijven in een luxe villa. Een concept dat inslaat als een bom, bleek toen de eerste aflevering een overweldigend aantal van ruim één miljoen kijkers trok.

Na deze aflevering brak de Oh Oh Cherso hype los. Op de bijbehorende website, Twitter, Facebook en in heel Nederland werd er gepraat over deze spraakmakende kijkers-hit.

Parodie
Het gaat zelfs zó ver dat de band Di-rect meedoet aan de hype en een videoboodschap heeft opgenomen waarin leadanger Marcel 'met de haartjes strak' Oh Oh Cherso-deelnemer 'Jokertje' imiteert.

De video belandde in de inbox van Oh Oh Cherso en werd op de website van het programma geplaatst. Hieronder is de originele castingvideo van 'Jokertje' te zien met daaronder de parodie van Di-rek(t).
En voor wie geen genoeg kan krijgen: Tony en Robert bij RTL Boulevard.

Reageren