Video | Dromen van de GTST-cast

29 september 2010 14:19 | youtube-hits | Door Televizier

Goede Tijden Slechte Tijden is al 20 jaar op de buis en dat is natuurlijk groot nieuws. Tijd voor een feestje! Televizier was uitgenodigd op de jubileum-persdag en sprak met een aantal acteurs uit de serie.

Er wordt veel aandacht besteed aan het 20jarig jubileum van de Nederlandse soapserie.

20-jarig jubileum
Zo wordt er de hele week teruggeblikt op scènes uit de oude doos. Spraakmakende scenes worden zelfs nagespeeld door nieuwe acteurs omdat de echte acteurs natuurlijk een stukje ouder zijn geworden. Ook zijn er een boek, CD en DVD uitgekomen ter ere van het jubileum.

De set
Televizier kreeg tijdens de persdag zelfs een rondleiding door de studio's waar de bekende soap wordt opgenomen. Sinds dit jaar wordt de serie opgenomen in het nieuwe Endemol-pand bij de Amsterdam ArenA. Hoe het decor er 'achter de schermen' precies uitziet blijft natuurlijk reuze geheim, maar we kunnen wel vertellen dat we de sets soms niet herkenden omdat het er in het echt heel anders uitziet...

De helft van de sets worden pas op de dag zelf in elkaar geschoven en bestaan uit losse onderdelen. De enige uitzondering, en tevens de alleroudste set, is die van Bodega De Koning. Die set heeft als enige set zelfs vier muren en stamt nog steeds uit de beginjaren. Die heeft dus al heel wat meegemaakt!

CSI Meerdijk
Natuurlijk wilden we de acteurs zelf ook even spreken en vroegen we ze wat ze nog graag mee zouden willen maken in de serie. Nina Sanders wil graag een romance, maar de heren uit de serie willen Meerdijk het liefst veranderen in een 'crime scene'. Kijk snel naar de video hieronder!

Meer over