Video | Het verleden van de broertjes Saunders (update)

Dean (Popstars) en Ben (The Voice Of Holland) Saunders zijn geen onbekenden bij RTL. De twee zangtalenten deden tien jaar geleden al mee met de tv-talentenjacht Alles Voor De Band. Én ze waren te zien bij de voorrondes van het songfestival!

Alles Voor De Band was een voorloper van Starmaker, waarin op zoek gegaan werd naar een nieuwe band. Het programma werd gepresenteerd door Manuela Kemp.

In samenwerking met muziekduo Bolland en Bolland werd na verschillende audities de band Follow That Dream gevormd. Zowel Ben als Dean hadden daarin al een plekje.

En ze scoorden een hitje!TROS
Ben in 2003 samen met zijn broer ook meegedaan aan de voorrondes van het Nationaal Songfestival. Het bandje heette toepasselijk Brothers en ze kwamen op televisie bij de TROS.Samen met zijn broer heeft hij in de boyband Follow that Dream gezongen, opgericht door Bolland en Bolland, waarmee ze al eens de dertiende plaats haalden in de top 40.

KRO
Ook waren de broertjes 12 jaar geleden te zien bij de KRO in het programma Life is like a box of chocolates. In de uitzending werden verschillende jongeren gevolgd, die bezig waren met het waarmaken van hun dromen, onder wie de broertjes.

Reageren