Video | Martin wil André Rieu (Holland's Got Talent)

Vrijdagavond zagen 2.5 miljoen kijkers hoe de Limburgse werkloze bakker Martin alle andere kandidaten overwon in de finale van Holland's Got Talent. Televizier's GJ Kooijman sprak met hem, en hoorde Martin's droom: ooit op het Vrijthof optreden met mede-Limburger André Rieu.

Juryleden Gordon, Patricia Paay en Dan Karaty konden vrijdag tijdens de uitzending geen keuze maken en wezen meerdere acts aan als kanshebber voor de titel.

Las Vegas
Jurylid Dan Karaty claimde tijdens de show zelfs dat deze finale beter was dan de Amerikaanse en Britse versie van het programma waar hij aan meewerkte.

Na de finale zei hij onder meer: “Ik vond dit echt een heel goed seizoen. Ik heb echt een idee dat iemand als Flora echt morgen in Vegas zou kunnen staan. Break Kidz waren ook een verrassing, ze waren echt geweldig vanavond.”

Gestolen harten
Uiteindelijk ging werkzoekende operazanger Martin Hurkens uit Limburg met de titel naar huis. Met zijn oprechte optreden stal hij nogmaals de harten van het stemmend publiek en mocht hij zich winnaar van Holland’s Got Talent 2010 noemen.

Hoe voelde Martin zich direct naar zijn overwinning? Dat vroeg Televizier’s GJ zich ook af en flipte snel met zijn camera de reactie van Martin! Bekijk de video hieronder.

Reageren