Video | Waarom Dennis Expeditie Robinson verliet

Dennis was de eerste die ooit riep 'Als er een Expeditie Robinson met BN'ers komt, dan ben ik erbij'. En zo ging het, hij nam deel aan Expeditie Robinson 2010. Maar afgelopen uitzending stapte Dennis (tot groot onbegrip van menig kijker) vrijwillig uit de show.

Presentator Dennis Weening en tennisser John van Lottum kozen ervoor om vrijwillig het leven op het onbewoonde Robinson-eiland te verlaten.

Proef
Negen kandidaten werden op een klein eilandje gedropt. Het was hetzelfde eiland waar Dennis al eerder moederziel een week moest doorbrengen.

Big Brother
De opdracht luidde dat ze het kleine eilandje pas mochten verlaten als er drie kandidaten zouden opgeven. Bij Dennis ging er toen een knop om. Hij kon het niet hebben om nog een week op dit eiland te zitten en verlangde naar huis. Hij vertelde aan Televizier dat hij meer proeven had verwacht. Het 'mensen kijken' begon hem teveel op Big Brother te lijken.

"Ik kan niet stil zitten, en na een week in mijn eentje op dat eiland te hebben gezeten had ik het echt gehad. Ik wilde toffe en zware proeven doen, maar je verveelde je er echt kapot."

Nadat Dennis kenbaar maakte te willen opstappen besloot John van Lottum met hem mee te gaan.

Onbegrip
Dennis heeft veel onbegrip van kijkers over zich heen gekregen en heeft het er een klein beetje mee gehad. Hij staat achter zijn besluit en wilde voor Televizier nog één keer uitleggen waarom hij nou precies vrijwillig opstapte uit Expeditie Robinson.

Reageren