Bewogen jaar

Videosnack: Humberto Tan heeft veel gehuild

31 oktober 2018 13:53 | youtube-hits | Door Televizier

© Screenshot
Het was een bewogen jaar voor Humberto Tan. Hij worstelde met relatieperikelen en mocht RTL Late Night niet meer presenteren. Hij vertelt openhartig in het programma Waar is de Mol?

Humberto Tan reist in het programma met zijn dochter en Johnny de Mol naar Canada. Daar doet hij een boekje open over de zware periode na RTL Late Night.

Veel gehuild

Dat bleek namelijk een zware tijd, onthult Humberto. Hij ziet het als een dieptepunt van zijn carrière en hij voelde zich leeg. “Toen kon ik echt niet van de bank afkomen en heb ik heel veel gehuild." 

Nooit te gast

Humberto wil nooit te gast zijn bij Twan Huys, biecht hij op. Bovendien heeft hij het programma nog nooit gezien. “Nee, nog niet. Ik vind dat toch een beetje lastig. Het is nu nog een beetje een wond aan de oppervlakte die heel snel openbarst, dus ik ga zeker kijken, maar nu nog niet. Ik ga er in elk geval nooit zitten. Nee. Dat zou ik echt raar vinden, sorry.”

Dionne Stax

Ook alle geruchten rondom de vermeende relatie met  Dionne Stax zijn Humberto niet in zijn koude kleren gaan zitten. "Het is echt niet leuk geweest, voor niemand niet", zegt hij.  Zijn relatie met zijn vrouw blijkt inmiddels weer goed te zitten. Humberto: “Let love rule."

Meer over