Nog één nachtje slapen...

Videosnack: Respectvolle staredown Badr Hari en Rico Verhoeven

20 december 2019 14:13 | youtube-hits | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP
Vechtsportliefhebbers kijken er al maanden zo niet jaren reikhalzend naar uit, maar zaterdagavond is het dan echt zover. Dan nemen Badr Hari en Rico Verhoeven het voor de tweede keer tegen elkaar op. De traditionele staredown verliep, in tegenstelling tot het gevecht in de ring, uiterst vriendelijk.

Voor beide vechtsporters is het de kans om voor eens en voor altijd uit te maken wie de beste is. Bij hun eerste ontmoeting stond Badr Hari op punten voor tegen Rico Verhoeven, maar de 35-jarige Nederlands-Marokkaans kickbokser brak in de tweede ronde zijn arm, waardoor Verhoeven tot winnaar werd uitgeroepen.

Respect tussen Badr en Rico

Na drie jaar staan beide krachtpatsers weer tegenover elkaar. Na de nodige 'trashtalk' in de voorbije maanden was de staredown in hotel Papendal er eentje waarin het respect voor elkaar de boventoon voerde. De 30-jarige Verhoeven is negenvoudig wereldkampioen kickboksen. Badr Hari pakte in het verleden de titel in de K-1. Een gevecht om naar uit te kijken dus! Glory Collision 2 is zaterdagavond vanaf 20.00 uur te zien bij Veronica.

Meer over