YouTube-hit: Arnold Schwarzenegger doet al z'n films in 6 minuten

11 mei 2015 11:00 | youtube-hits | Door Televizier

© Screenshot/Late Late Show with James Corden

Voordat hij de politiek in ging had Arnold Schwarzenegger al een indrukwekkende filmcarrière achter de rug. In The Late Late Show liet hij z'n rollen rap de revue passeren.

Van de Terminator tot Conan the Barbarian en van Kindergarten Cop tot de ultieme kerstfilm Jingle All The Way, wie Arnold Schwarzenegger zegt, zegt diversiteit.

Schwarzeneggers metamorfoses

Dat bleek vorige week wel toen Arnold aanschoof bij James Corden in zijn Late Late Show om zombiefilm Maggie te promoten. Corden haalt graag stunts uit en als ware actieheld is Arnie natuurlijk nergens te beroerd voor. Het tweetal kroop binnen zes minuten in de huid van Schwarzeneggers' bekendste personages. De heren konden het moordend tempo amper bijhouden, met alle hilarische gevolgen van dien.

Arnold grapt over The Expendables

Tijdens de persiflage kwam ook filmreeks The Expendables voorbij. Licht buiten adem vroeg Schwarzenegger of ze deel 1, 2 of 3 naspeelden, waarop Corden doodserieus vroeg of er verschil in zat. Met een stalen gezicht verklaarde de voormalige governator geen idee te hebben: "Ik heb ze alle drie niet gezien!". Maar eerlijk is eerlijk, zelfs op z'n 68e maakt Arnie nog een behoorlijk intimiderende Terminator.

Binnen een week werd Schwarzeneggers bonte bloemlezing door meer dan 3 miljoen mensen bekeken. Het is niet de eerste keer dat James Corden er in slaagt een "viral video" te maken.

Meer over