YouTube-hit: Backstreet Boys en N'Sync versus zombies

Wat begon als een grap is nu doodserieus: boybands uit de jaren 90 nemen het verkleed als cowboys op tegen een groep zombies in de tv-film Dead 7.

Het idee komt uit de koker van Backstreet Boys lid Nick Carter, die ook meeschreef aan het filmscript.

Zombies

Dead 7 speelt zich af in het Wilde Westen waar een klein stadje op de prairie wordt bedreigd door een zombieplaag. Om de ondoden het hoofd te bieden komen een groep cowboys en een verdwaalde samurai in actie. Het resultaat is een twee uur durende horrorfilm met de nodige humor in de stijl van andere SyFy producties als de succesvolle Sharknado trilogie.

N'Sync en meer

De cast van Dead 7 bestaat naast Nick Carter en zijn collega Backstreet Boys A.J. McLean en Howie Dorough uit Joey Fatone en Chris Kirkpatrick van N'Sync. Daarnaast doen in Nederland iets minder bekende boybandleden mee: Jeff Timmons van 98 Degrees en de O-Town leden Erik-Michael Estrada, Jacob Underwood, Trevor Penick en Dan Miller.

Backstreet's Back

De Backstreet Boys hebben in elk geval ervaring met het vechten tegen monsters. In de videoclip van hun grote hit Backstreet's Back uit 1996 vochten ze al tegen diverse doodenge wezens. De vraag is of open shirtjes, gelikte dansmoves en jaren 90 kapsels ditmaal voor de overwinning gaan zorgen.

Dead 7 wordt op 1 april uitgezonden in de Verenigde Staten.

Reageren