YouTube-hit: Bassie & Adriaan-karaoke

10 september 2014 11:56 | youtube-hits | Door Televizier

Bassie & Adriaan zijn momenteel mateloos populair in het buitenland. Mensen van over de hele wereld proberen de titelsong van het kinderprogramma zo goed mogelijk mee te zingen.

Op Dumpert.nl verscheen woensdag een zeer bijzondere oproep; de site wil dat mensen die geen Nederlands spreken de intro van Bassie & Adriaan gaan zingen, uiteraard moeten ze hier een filmpje van maken. Inmiddels hebben tientallen zangtalenten al een poging gewaagd.

Bassie & Adriaan

Volgens de woordvoerder van Bassie & Adriaan vinden de broers Van Toor het allemaal geweldig. "Ze zijn enorm vereerd met deze aandacht. Eerst Nederland, en nu de rest van de wereld. Ons volgende doel is een optreden in het Witte Huis!", aldus de zegsman.

Karaoke

De voorstelling in de woning van Barack Obama lijkt dichterbij dan ooit, het filmpje heeft de Verenigde Staten namelijk al bereikt. In de onderstaande video is te zien hoe een Amerikaan de intro van Bassie & Adriaan op bijzondere wijze vertolkt.

Bassie is overigens meer dan alleen een clown, het Rotterdams Havenziekenhuis heeft hem aangetrokken voor een paar gastcolleges mondharmonicatherapie.

Meer over