YouTube-hit: Big Bang Theory viert 200e aflevering bij Conan

Een mijlpaal voor Big Bang Theory: de comedy heeft 200 afleveringen op de teller. Om dit te vieren kwam de cast langs bij Conan O'Brien.

Big Bang Theory is zelfs na 9 seizoenen nog de populairste Amerikaanse comedyserie. Wekelijks stemmen zo'n 20 miljoen mensen af op de show.

Big Bang bij Conan

Conan O'Brien ontving de cast in zijn late night show op de Amerikaanse kabelzender TBS. Dat was niet geheel zonder reden: Big Bang Theory dankt een groot deel van het succes aan het feit dat TBS dagelijks zo'n vier uur van haar programmering vult met herhalingen van de sitcom. Op die manier ontdekte een compleet nieuwe doelgroep de comedy.

Krom om Koothrappali

De complete cast schoof aan bij Conan om te vertellen over de afgelopen tien jaar. Daarin werd al snel één ding duidelijk: acteur Kunal Nayyar, beter bekend als astronoom Rajesh Koothrappali blijkt nog grappiger als de camera's uit zijn. Iedereen moet smakelijk om hem lachen: van zijn obsessie met eten tot zijn gebrekkige rijstijl.

Cool Kunal

Nayyar zal er waarschijnlijk niet van wakker liggen. De 34-jarige acteur is getrouwd met een voormalige Miss India en verdient zo'n 700.000 dollar per Big Bang-aflevering. 

Reageren