Youtube-Hit: Christopher Walken danst de sterren van de hemel op Everybody Dance Now

20 maart 2014 10:36 | youtube-hits | Door Televizier

Hij werd bekend om zijn rare rollen, waaronder nogal wat gangsters. Maar Christopher Walken kan ook heel goed dansen. Hier is het definitieve bewijs: een aanstekelijke compilatievideo. Everybody Dance Now!

De Amerikaanse acteur Christopher Walken (1943) werd bekend om zijn vele rare, opmerkelijke rollen, waarvoor hij maar al te graag in de verkleedkist dook. Dat Christopher Walken ook heel goed kan dansen, liet hij in 2001 al zien in de bekroonde videoclip Weapon of Choice van Fatboy Slim.

Everybody Dance Now

De Amerikaanse website The Huffington Post heeft een aanstekelijke danscompilatie gemonteerd, van begin tot einde gevuld met zijn dansmoves. Met meer dan 100 films en tv-series op zijn naam, heeft de intense acteur ook heel wat lichtvoetige scènes op zijn naam staan. Die tapdanslessen uit zijn jeugd waren dus niet voor niets.

Bekijk de video hieronder en probeer al zijn films te spotten. Zie je ook de Oscarwaardige rol uit The Deer Hunter? Een hint geven wij vast weg: de foto bij dit stukje komt uit Wayne's World 2.

En nu: Everybody Dance Now

Meer over