YouTube-hit: Dance Dance Dance finale Pip & Pim - Try

11 oktober 2015 12:18 | youtube-hits | Door Televizier

© Screenshot Dance Dance Dance

Pip Pellens en Pim Wessels overtroffen zichzelf tijdens hun allerlaatste Dance Dance Dance act. Hun uitvoering van Try werd een acrobatische liefdeschoreografie.

In haar lied beschrijft zangeres Pink de worstelingen die ieder mens in een relatie doormaakt en dat je, de titel verraadt het al, vooral moet blijven proberen.

Pip & Pim Try

Aan Pip & Pim de dappere taak de clip van Pink te evenaren, maar dat bleek het ervaren dans- én liefdeskoppel wel toevertrouwd. Minutenlang waren ze verwikkeld in een tot op de milliseconde geregisseerde passiestrijd. Stoelen sneuvelden, Pip kroop in de kroonluchter, sloeg haar minnaar van zich af en ramde Pim zelfs door een tafel. Het was een enorm staaltje stunt- en acteerwerk.

Maximale punten

Na de act kregen ze van zowel de jury als de zaal een verdiende staande ovatie. De kritieken waren dan ook meer dan lovend: voor het eerst in de geschiedenis van het programma werden drie tienen uitgedeeld. Met dit maximale aantal punten was wel duidelijk dat Pip & Pim niet meer verslagen konden worden. Bekijk de overweldigende overwinningsdans hier onder terug.

Meer over