YouTube-hit: Danny Ghosen op zwemles na Expeditie Robinson

Danny Ghosen bleek toch niet zo'n waterrat tijdens Expeditie Robinson. Toen hij bijna verdronk tijdens een proef besloot de verslaggever bij thuiskomst er wat aan te doen.

In de zesde aflevering was te zien hoe Danny halverwege de proef bijna kopje onder ging. Gelukkig werd hij door zijn kampgenoot Oscar Aerts opgevist.

Danny Ghosen op zwemles

Mede dankzij de bijna-verdrinkingsdood van Danny verloor zijn kamp de proef. Danny rekende het zichzelf behoorlijk aan en ook tijdens de eilandraad werd hij op zijn gebrekkige voorbereiding aangesproken door presentatrice Nicolette Kluijver. Al wat Ghosen kon zeggen was dat hij het iets te druk had gehad zich voldoende voor te bereiden. Eenmaal thuis besloot hij er iets aan te doen.

"Je lijkt wel een hond"

Danny pakte het serieus aan en nam een privéles bij een zwemleraar. Oscar Aerts was mee voor de broodnodige motivatie, maar had er in het begin een hard hoofd in toen hij zijn maatje zag spartelen in het water: "Danny, je lijkt wel een hond" riep hij lachend vanaf de kant. Maar na een tijdje knoeien en klunzen leek Ghosen de schoolslag redelijk onder de knie te hebben.

Als voorbereiding op Expeditie Robinson had Danny  beter een voorbeeld kunnen nemen aan Everon Jackson Hooi

Reageren