YouTube-hit: David Letterman laat zien waarom hij met pensioen gaat

20 april 2015 10:30 | youtube-hits | Door Televizier

© rechtenvrij

Over precies een maand zwaait David Letterman af als presentator van The Late Show. Hij heeft er dan 33 jaar opzitten als talkshowhost. En dat is goed te merken.

David Letterman vertelde tijdens een opname van zijn show dat hij sinds het aankondigen van zijn pensioen vorig jaar vaak de vraag krijgt wat hij straks gaat doen. 

"Misschien moet ik maar niet stoppen"

Dat zette de 68-jarige David Letterman behoorlijk aan het denken. Hij begon zelfs te twijfelen of 'ie niet gewoon door moest gaan met zijn nog altijd populaire praatprogramma. Die aankondiging kon op heel wat applaus rekenen uit de zaal, maar uiteraard was Lettermans bekentenis de aanzet voor een grap. Volgens Dave hadden zijn medewerkers al verwacht dat hij terug zou krabbelen, daarom hadden ze een compilatie gemaakt van redenen waarom het goed is dat hun baas na 20 mei zijn microfoon aan de wilgen hangt. 

Met nog een handjevol Late Shows te vullen, is de gastenlijst imposant. De komende weken schuiven onder meer Bill Murray, Steve Martin, Don Rickles, Tina Fey en Oprah Winfrey nog een keer aan. 

Meer over