YouTube-hit: De nieuwe Full House spin-off heet Full House Nights

4 maart 2016 08:18 | youtube-hits | Door Televizier

© Screenshot YouTube

Fuller House is zo'n enorme hit dat de makers met nóg een serie komen. Ditmaal dient de zoete 80s comedy als basis voor een grimmig politiedrama.

Tenminste, dat is de sketch die Full House sterren Bob Saget, John Stamos en Dave Coulier met veel plezier speelden in de Late Show van Stephen Colbert.

True Detective

In Full House Nights gaan de drie brave huisvaders zodra de kinderen naar bed zijn op pad om misdaden op te lossen. De sketch kwam compleet met een nieuwe versie van het overbekende, vrolijke Full House deuntje, maar ditmaal in de stijl van de keiharde crimeserie True Detective. En, zo verzekeren de openingsbeelden ons, ook in deze spin-off doen de zusjes Mary Kate en Ashley Olsen definitief niet mee.

Moord en doodslag

Jesse, Danny en Joey, beter bekend als de detective daddies, proberen in onderstaand clipje drugshandelaar Dimitri (Colbert met een plaksnor) aan het praten zien te krijgen. Ze hebben daar elk zo hun eigen manieren voor en die werken zo op de lachspieren dat John Stamos spontaan zijn tekst vergeet.

Baywatch Nights

De sketch is uiteraard gebaseerd op de jammerlijk geflopte misdaadserie Baywatch Nights. David Hasselhoff besloot in 1995, toen de strandwachtenserie op z'n populairst was, dat een spin-off wel op z'n plek was. Hij hield voor de verandering z'n kleren aan om in nachtelijk Los Angeles boeven te vangen die vaak een bovennatuurlijk tintje hadden. Het enige magische aan Baywatch Nights was echter dat het ondanks alle kritiek toch twee seizoenen op de buis wist te blijven. In Nederland zond RTL de serie uit.

Meer over