YouTube-hit: Een minuutje Wie Is De Mol? 2016

AVROTROS weet hoe ze fans van Wie Is De Mol? lekker kan maken. De omroep zette alvast één minuut uit de eerste aflevering van het nieuwe seizoen online.

Op het eerste gezicht zeggen zestig seconden Wie Is De Mol? nog niet veel zonder de context van de hele aflevering. Toch kan een beetje molloot vast al wat scherpe observaties doen.

Mollen en zandduinen

Het clipje lijkt geheel willekeurig gekozen, midden in de eerste aflevering. De groep heeft de allereerste proef in de Dominicaanse republiek doorstaan: een zoektocht naar bepaalde passagiers in een overvolle metro. Het fragment opent aan de start van de tweede beproeving, ditmaal in de zandduinen van Baní, vlak buiten de hoofdstad van de provincie Peravia.

De eerste WIDM afvaller

Art Rooijakkers legt het complexe spel uit dat "niet voor je ogen, maar achter je rug" zal veranderen. Ook onthult hij wat er te winnen valt: tweeduizend voor de pot en belangrijker nog: de winnaar gaat gegarandeerd door naar de volgende aflevering. Daar hebben de kandidaten natuurlijk wel oren naar, vooral Airen Mylene kan niet wachten aan de slag te gaan.

Morgenavond zijn de overige 59 minuten te zien en weten we hoe het afloopt. 

Reageren