YouTube-hit: Eerste beelden James Burrows special

21 februari 2016 09:36 | youtube-hits | Door Televizier

© Screenshot YouTube

Het aangekondigde eerbetoon aan tv-regisseur James Burrows wordt vanavond uitgezonden in de VS. Maar het hilarische introfilmpje is nu al te zien.

Burrows regisseerde in zijn lange loopbaan maar liefst 1000 afleveringen van klassieke comedyseries als Cheers, Will & Grace en Friends. Voor NBC reden genoeg de man in het zonnetje te zetten met een primetime special.

Friends reünie

Zo'n beetje alle nog levende castleden van de series waar Burrows aan werkte komen samen om hem te eren. Veel fans hoopten dat dit de langverwachte Friends reünie zou betekenen, maar Matthew Perry liet verstek gaan. Wel doen veel van hen mee in een geinig filmpje dat de 1.5 uur durende special opent.

Jim Parsons

De opening had rechtstreeks uit een van Burrows' comedy's kunnen komen. Big Bang Theory ster Jim Parsons belt in paniek met Sean Hayes (Jack uit Will & Grace). Parsons was totaal vergeten dat hij had beloofd sterren te regelen voor de tv-special en zadelt Sean op met die klus. Hayes slaat meteen aan het bellen om mensen te bereiken als Ted Danson, Woody Harrelson en de vriendelijke vrienden van Friends.

Rhea Perlman

Ook komen we er achter dat Rhea Perlman (foto), beter bekend als de grofgebekte serveerster Carla in Cheers, een geheime liefdesaffaire heeft met een andere ster. Het is maar zeer de vraag wat haar man Danny DeVito daar van vindt. 

Meer over