YouTube-hit: Ellen DeGeneres laat Walking Dead ster schrikken

22 januari 2016 13:30 | youtube-hits | Door Televizier

© Screenshot YouTube

Na zes seizoenen zombies in Walking Dead zou Lauren Cohan onverstoorbaar moeten zijn. Bij Ellen DeGeneres bewees ze dat het tegendeel waar is.

Lauren was bij de geblondeerde grappenmaakster aangeschoven om haar nieuwe film The Boy, over een doodenge pop, te promoten. 

"Argh!" 

Nietsvermoedend nam de Walking Dead actrice plaats naast Ellen voor een gezellig keuvelgesprekje over de film en haar opmerkelijke accent. Zo is ze geboren in New Jersey, maar verhuisde ze op haar 13e naar Engeland waardoor ze nu nog steeds met een Britse tongval spreekt. Ellen luisterde aandachtig terwijl ze achteloos de spulletjes op de poef naast hen haalde. Seconden later schoot een gemaskerde man als een duvel uit een doosje uit het meubel omhoog en Lauren gilde als een klein meisje.

Angsthaas

Toen ze eenmaal van de schrik bekomen was, en de slow  motion beelden van haar reactie getoond waren, vertelde Lauren dat ze vooraf al had verwacht dat Ellen iets zou proberen. Ze had zich geprobeerd er op in te stellen, maar is van nature de grootste angsthaas, zo gaf ze toe terwijl DeGeneres glunderend toekeek.

Het is niet de eerste keer dat de Walking Dead sterren schrikken.

 

Meer over