YouTube-hit: Elton John en James Corden doen Carpool Karaoke

9 februari 2016 16:44 | youtube-hits | Door Televizier

© Screenshot YouTube

Buiten is het druilerig en naar, binnen zitten Elton John en James Corden klaar je op te vrolijken. Geniet van hun verrassende samenzang in Carpool Karaoke. 

In zijn Late Late Show rijdt komiek James Corden regelmatig grote sterren van en naar het werk en dan wordt er een behoorlijk moppie gezongen. Na ritjes met Mariah Carey, Adele en Justin Bieber was het nu de beurt aan Sir Elton John.

Your Song

De 68-jarige Britse rocklegende nam plaats naast James voor een regenachtig ritje door Los Angeles terwijl ze zich verloren in Eltons enorme oeuvre. Klassiekers als Your Song, Crocodile Rock en The Circle of Life uit de Lion King komen voorbij, maar er is ook tijd voor openhartige gesprekken. Zo vertelt Elton onder meer dat zijn kinderen z'n leven hebben veranderd en onthult hij de ware reden voor zijn vaak bizarre podiumoutfits: hij was bang weg te vallen op het podium achter z'n piano. Wat natuurlijk ook weer reden was voor een klein verkleedpartijtje.

Afbeelding

Paul de Leeuw

Eltons optreden met James Corden zal hoopgevend zijn voor Paul de Leeuw. Hij vertelde afgelopen zondag in Carlo's TV Café dat hij dolgraag met Elton een special wil maken, in dezelfde geest als hij onlangs met Adele deed. Maar Paul vreesde dat het misschien niet mogelijk was de vaak knorrige, temperamentvolle diva op leeftijd te strikken. Zo te zien lijkt het mee te vallen. 

Meer over