YouTube-hit: Eva Longoria draagt Spice Girls hit Wannabe voor

Twintig jaar geleden brachten de Spice Girls hun debuutalbum uit. Reden genoeg voor actrice Eva Longoria om hun eerste hit Wannabe te coveren.

De voormalige Desperate Housewives-actrice noemt zichzelf aspirerend Spice Girl, ook al was ze zelf al 21 toen de girlband Spice uitbracht in 1996.

Soap

Al wat een carrière als zangeres in de weg stond was een totaal gebrek aan zangtalent, maar daar weet Eva wel wat op. Ze brengt de diepzinnige tekst van het nummer Wannabe alsof het dialogen uit een Mexicaanse soap serie zijn. Dat betekent extreem intense blikken, hysterisch gegil en heel wat vaseline op de cameralens. Nooit klonk de generatiebepalende kreet "zigga zigga!" zo dramatisch verantwoord.

Telenovela 

Eva Longoria doet het natuurlijk niet zomaar. Haar Spice Girls cover was vooral bedoeld als promotie van haar nieuwe comedyserie Telenovela, waarin ze Ana Sofia Calderon speelt, de neurotische ster van de Mexicaanse soap Las Leyes de Pasión. Het eerste seizoen van de comedy werd overigens niet al te positief ontvangen, een vervolg lijkt onzeker.

Reageren