YouTube hit: Frans Bauer doet Du Hast van Rammstein

3FM-luisteraars schrokken zich vanochtend een hoedje. Terwijl de laatste slaap uit de ogen werd gewreven zong Frans Bauer een cover van de Duitse metalband Rammstein.

Frans Bauer staat bekend als de goedzak die al zijn fans altijd van een kopje koffie voorziet. Verder kennen we de goedlachse Brabander vooral van lieflijke liedjes als De Regenboog en Heb Je Even Voor Mij en gezellige familieprogramma's als Bananasplit  en Vive La Frans.

Rammstein

In de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM besloot Frans dat het tijd was om eens een andere kant van zichzelf te laten zien. Hij coverde daarom het nummer Du Hast van de Duitse metalband Rammstein.

Het optreden sloeg in als een bom en wordt nu al dé cover van het jaar genoemd. Frans schrok zich dan ook een rotje na de uitzending: "Wat gebeurt er? Niet normaal wat een reacties op Rammstein! Telefoon ontploft! Mailbox zit vol! Twitter over de rooie!", meldde hij.

Headbangen

Giel Beelen vond het optreden geweldig en headbangde lekker mee. Ook Frans beviel het muzikale uitstapje prima: "Ik zou dit ook wel willen doen op Pinkpop. De band wordt nu de hele tijd door mij afgeremd, maar ze kunnen nu ook eens los."

Dus zet je speakers lekker hard en bekijk de video hieronder:

Meer over:

Reageren