YouTube-hit: Giel Beelen kapt vals gezang boyband Mainstreet af

10 december 2015 14:02 | youtube-hits | Door Televizier

© Ester Schenk - BNN-VARA

De jongens van Mainstreet zongen in de ochtendshow van 3FM-dj Giel Beelen zo ongelofelijk vals dat Giel geen andere oplossing zag dan de muziek te stoppen. 

De jonge gasten zongen een aantal covers uit de top 50, maar dit ging niet zoals ze hadden verwacht. Beelen kon het valse gezang na ruim drie minuten niet meer aanhoren en maakte een einde aan de lijdensweg.  

Ongemakkelijk 

De dj vertelde dat hij nooit eerder een optreden had afgebroken. ''Ik heb heel lang op het punt gestaan om het te onderbreken, maar omdat jullie er zoveel tijd in hebben gestoken, dacht ik: het is goed. Maar bij het nummer Bad Blood ging het te ver.'' Giel sluit af met de volgende positieve woorden: ''Maar hé, het was niet jullie eigen repertoire en jullie zijn nog jong, de wereld ligt aan jullie voeten.''

Zuur

Mainstreet laat aan RTL Boulevard weten dat ze de keuze van Giel Beelen begrijpen.  ''Als je een optreden doet op de radio, dan moet het gewoon goed zijn. Dat was het niet. Het is zuur natuurlijk, maar we gaan door.’’

Mainstreet 

Mainstreet is een Nederlandse jongensband die bekendheid kreeg door hun deelname aan het Nationaal junior songfestival 2012. De boyband zorgt ervoor dat menig meisjeshart sneller gaat kloppen.

Meer over