Youtube-Hit: Golden Girl Betty White viert 94e verjaardag

17 januari 2016 10:34 | youtube-hits | Door Televizier

© Screenshot YouTube

Betty White is vandaag 94 jaar geworden. Dat de Golden Girls actrice nog altijd actief, scherp en hilarisch is bewees ze eerder deze week bij de Late Late Show.

Presentator James Corden nodigde Betty uit om alvast haar verjaardag een beetje te vieren. Ze schoof graag aan op zijn bank waar ze ook de boomlange basketbalster Amar'e Stoudemir trof.

Robert Redford

Op de vraag hoe ze haar 94e verjaardag ging vieren, antwoordde een ondeugend kijkende Betty: "Met Robert Redford". White is al jaren verkikkerd op de acteur en geestelijk vader van het Sundance Festival die inmiddels ook alweer 79 jaar is. Ze voegde er aan toe dat ze heus wel wist dat Redford momenteel niet eens in de VS is, maar dat dit niets uitmaakte om het toch te vieren met de filmster.

Wedstrijd

Betty is dol op spelletjes, alleen daarom al besloot Corden een quizje te spelen. Amar'e kreeg de quiz "bestond dit al toen Betty geboren werd?" voor z'n kiezen. Hij moest bepalen of zaken als gesneden brood, Mickey Mouse en de Amerikaanse staat New Mexico er al waren toen White het levenslicht zag in 1922. Dat leidde tot verrassende antwoorden.

James Corden doet sowieso leuke dingen met de sterren. Zo was hij pasgeleden nog een YouTube sensatie dankzij een potje carpool karaoke met Adele. 

Meer over