YouTube-hit: Jimmy Kimmel laat sterren live gemene tweets voorlezen

28 september 2015 16:52 | youtube-hits | Door Televizier

© Screenshot YouTube/JimmyKimmelLive

Een van de populairste onderdelen van de Amerikaanse late night show Jimmy Kimmel Live is "Mean Tweets" waarin celebrities nare tweets over zichzelf voorlezen.

De afgelopen week ging Kimmel een stapje verder in zijn show. Normaal gesproken nemen de celebrities backstage hun filmpje op, maar dit keer kwamen de hele week onverwacht Hollywoodsterren als Halle Berry, George Clooney en The Rock te voorschijn om de grofte beledigingen van hun Twitterfeed voor te lezen.

Beledigingen op Twitter

Dat Twitter uitnodigt tot onbeleefd gedrag moge geen verrassing zijn en ook bekende personen krijgen er behoorlijk van langs. Zo werd het gezicht van de Britse acteur Benedict Cumberbatch vergeleken met het achterwerk van een kat, kreeg Spider-Man acteur Andrew Garfield te horen dat hij lijkt op "een in een camper levende pedofiel" en moest Jack Black even slikken toen hij te horen kreeg dat iemand misselijk werd van 't idee dat Jack getrouwd was en seks had.

De borsten van Halle Berry

Halle Berry stal echter de show toen ze uitleg kwam geven op de vraag van een Twitteraar waarom haar borsten toch zo raar naar de zijkant vallen. De 49-jarige Oscarwinnares kwam speciaal daarom op in een doorzichtige creatie om daarna fijntjes op te merken dat ze er nu eenmaal zo uitzien als ze echt zijn.

De compilatie van Jimmy Kimmels Mean Tweets werd binnen 2 dagen al 5 miljoen keer bekeken.

Meer over