YouTube-hit: Julia Roberts ontmoet negen naamgenotes

Wat als je dezelfde naam hebt als een wereldster? Julia Roberts werd door Jimmy Kimmel in zijn show verrast met negen naamgenotes. 

Wat als je dezelfde naam hebt als een wereldster? Julia Roberts werd door Jimmy Kimmel in zijn show verrast door negen naamgenotes.
Op zich is Julia Roberts een vrij voorkomende naam, toch gaf de 48-jarige actrice toe er nooit bij stil te hebben gestaan dat anderen ook zo konden heten: "Dat was waarschijnlijk bijzonder egocentrisch van me, maar ik was stomverbaasd toen ik mijn allereerste Julia Roberts ontmoette."

Negen keer Julia

Die verbazing werd nog groter toen Jimmy haar voorstelde aan maar liefst negen andere vrouwen met Julia Roberts in hun paspoort. Via Skype deden ze om beurten hun verhaal. De naam Julia Roberts bleek zowel deuren te openen als voor teleurstelling te zorgen. Een van de Julia's vertelde hoe ze dankzij haar naam altijd wel een tafeltje kan regelen in een restaurant. Een andere Julia kreeg de mooiste kamer in een luxe hotel maar zal de teleurgestelde blik van de receptioniste nooit vergeten toen ze incheckte. Een getinte, oudere Julia moet zich geregeld extra identificeren als ze met haar creditcard wil betalen.

Goede reputatie

Al met al waren de Julia's het er over eens dat de naam vooral voordelen had omdat de actrice zo'n goede reputatie heeft.

Reageren