YouTube-hit: Lady Gaga schittert bij Oscars met Sound Of Music-medley

Lady Gaga trad zondagavond op bij de Oscar-uitreiking en zorgde voor het hoogtepunt van de show. Ze verbaasde vriend en vijand met een ode aan The Sound Of Music.

Lady Gaga zong klassiekers als The Hills Are Alive en Climb Ev'ry Mountain, ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van The Sound Of Music. De zangeres maakte overduidelijk indruk: ze kreeg een daverend applaus en wist Sound Of Music-ster Julie Andrews tot tranen te roeren. Julie omhelsde haar en snotterde: “Thank you for that. It really warmed my heart.”

Vleesjurk

Ook het twitterende publiek was enthousiast over Lady Gaga's optreden:

Huishoudhandschoenen

Al voor de show was Lady Gaga een hot topic, omdat ze op de rode loper haar huishoudhandschoenen aan leek te hebben. Er werd meteen veelvuldig gephotoshopt:

Artpop

Lady Gaga leek de laatste tijd een beetje naar de achtergrond verdwenen. Terwijl popcollega's zoals Katy Perry, Ariana Grande en Taylor Swift hit na hit scoren, is de Pokerface-zangeres al een tijdje niet meer in de hitlijsten te vinden. Na het niet zo succesvolle album Artpop gooide Gaga het over een andere boeg: ze bracht een jazz-album uit met Tony Bennett. Nu speelt de diva zich dus weer in de kijker bij de Oscars.

Bekijk hier onder Lady Gaga's The Sound Of Music-medley:

Reageren