YouTube-hit: Maya's Voice Kids auditie Boulevard of Broken Dreams

Green Day is niet direct een band die je zou verwachten bij The Voice Kids. Toch koos auditante Maya voor een nummer van de Amerikaanse punkrockers.

Green Day bracht het nummer Boulevard of Broken Dreams uit in 2004, toen Maya nét kwam kijken. Toch maakte het nummer voldoende indruk op haar om het tijdens de Voice Kids auditie in een nieuw jasje te steken.

Unaniem door

Al na de eerste paar noten drukten de drie coaches als één op de rode knop. Dat alle stoelen gedraaid waren ver voordat het refrein in zicht kwam was voor Maya alleen maar aanmoediging met nog meer vuur te zingen. Na een daverend applaus ging ze rustig op de rand van het podium zitten om te horen wat de coaches haar te bieden hadden.

Barbecue

Ali B bleek niet echt een match, Maya wilde vooral leren hoe ze naast zingen ook piano en gitaar kon spelen. Marco Borsato probeerde haar te lokken met de befaamde Team Borsato barbecue waar alle kandidaten gezellig een sateetje komen eten. Maar ook dat was niet genoeg om haar te overtuigen, de keus viel dan ook op Ilse de Lange die haar officieel opnam in d'r team.

Meer over:

Reageren