YouTube hit: Miley Cyrus wordt Amsterdam binnengesmokkeld

Op 10 november 2013 vinden de MTV EMAs plaats in Amsterdam. Miley Cyrus is graag vroeg van de partij en is daarom alvast door de douane van Schiphol gesmokkeld.

In een promo die MTV heeft gemaakt voor de MTV Europe Music Awards (MTV EMAs) duikt Miley Cyrus op als smokkelwaar. Ze is één van de vele items die rapper Redfoo (bekend van het duo LMFAO) in zijn koffer heeft gestopt. Een douanier op Schiphol verlost Miley uit haar benaderde situatie.

Mileys tong

Gehuld in een wit badpak gooit Miley Cyrus al haar charmes in de strijd om de douanier te verleiden. Uiteraard ontbreekt haar signature look waarbij ze haar tong uitsteekt ook niet. Het twerken laat de Wrecking Ball-zangeres deze keer achterwege.

Miley treedt ook op tijdens de MTV EMA, dat maakte MTV vandaag bekend. Of ze net zo'n shockerende show gaat neerzetten als tijdens de MTV VMAs moeten we nog even afwachten.

MTV EMAs

De MTV EMAs worden op 10 november 2013 uitgereikt in het Ziggo Dome te Amsterdam. Onder anderen Katy Perry zal optreden tijdens de awardshow. Van 6 tot en met 9 november organiseert MTV ook een groots muziekfestival in Amsterdam.

Bekijk het filmpje hieronder:

Meer over:

Reageren