YouTube-hit: Orange is the new Black cast zingt Honey Jar

De cast van Orange is the new Black is wel in voor een geintje. Ze namen de hilarische parodie Honey Jar op, als eerbetoon aan de moderne klassieker Peeno Noir.

Peeno Noir is het aanstekelijke deuntje gezongen door Tituss Andromedon in het eerste seizoen van de Netflix comedyhit Unbreakable Kimmy Schmidt.

Pinot Noir

Peeno Noir, bedoeld als smaakvolle ode aan getinte geslachtsdelen, ging daags na het debuut van de show al viral. Op 15 april wordt het tweede seizoen van Unbreakable Kimmy Schmidt verwacht, meer dan genoeg reden voor de dames van die andere Netflix hit Orange is the new Black om een duit het zakje te doen.

Honey Jar

In het minstens zo opzwepende Honey Jar bezingen ze het leven in de Litchfield gevangenis, de do's en don'ts van het bajesbestaan en uiteraard de geneugten van de honey jar. In de serie wordt de honingpot gebruikt om illegaal gestookte drank in te verbergen. Daarnaast is het ook nog eens een eufemisme voor het vrouwelijk geslachtsdeel wat de populariteit van de pot in de lik helemaal verklaart. 

Het vierde seizoen van Orange is the new Black is vanaf vrijdag 17 juni te zien.

Reageren