YouTube-hit: Romy Monteiro zingt I Will Always Love You bij RTL Late Night

26 september 2015 11:56 | youtube-hits | Door Televizier

© Screenshot RTL Late Night

Romy Monteiro speelt de hoofdrol in de musical The Bodyguard. Bij RTL Late Night liet ze gisteravond nog even zien en horen uit het juiste hout gesneden te zijn.

Romy koos een goede avond om haar vocale kunsten te vertonen. Dankzij de start van The Voice of Holland haalde RTL Late Night een recordaantal van 1.75 miljoen kijkers. 

Romy Will Always Love You

Maar ook aan tafel bij Humberto Tan was er dankzij Romy volop aandacht voor muzikaal talent. De presentator wilde niet al te lang praten met de jonge musicalster, maar haar vooral horen zingen. Uiteraard koos ze voor I Will Always Love You, de Dolly Parton klassieker was immers een wereldhit in de uitvoering van Whitney Houston die ook in de filmversie van The Bodyguard speelde. Monteiro gaf toe nog altijd nerveus te zijn voordat ze het lied zingt, bang dat ze misschien dit keer de hoge noten niet haalt. 

Humberto Tan in de war

Romy stelde niet teleur. Ze bracht het nummer, waar ze trouwens in 2014 ook haar The Voice auditie mee deed, met zoveel kracht en overtuiging dat Humberto naderhand een beetje van slag was en zich herhaaldelijk versprak. 

Meer over