YouTube-hit: Toen Adele nog Jenny was

21 November 2015 08:24 | youtube-hits | Door Televizier

© Screenshot BBC

Zangeres Adele is altijd wel in voor een grapje. Voor haar nieuwe muziekspecial Adele at the BBC dook ze zelfs de verkleedkist in voor een heel nieuw personage.

Samen met grappenmaker Graham Norton bedacht Adele een leuke sketch voor haar special die vrijdagavond bij de BBC te zien was.

Adele wordt Jenny

Adele heeft sinds haar doorbraak heel wat imitators, zingende fans die zich volledig uitdossen en op het podium net doen alsof ze het origineel zijn. Dat bracht Adele op het idee zelf auditie te doen voor de rol van Adele in een nieuwe, uiteraard totaal verzonnen, talentenjacht. Ze verdween een paar uur in de make-up en kwam tevoorschijn als Jenny, een kinderjuf met een hele diepe stem. Zelfs Graham Norton had moeite zijn goede vriendin te herkennen.

Adele en de Adelletjes

"Jenny" voegde zich vervolgens bij de andere Adelletjes die backstage in het theater vol spanning wachten tot ze auditie mogen doen. Stuk voor stuk zingen ze de klassieker Make You Feel My Love, terwijl "Jenny" vanuit de coulissen commentaar geeft en lol trapt met de anderen die niets door lijken te hebben. In tegenstelling tot andere talentenjachten zijn de kandidaat Adeles juist heel lief voor elkaar, ze zijn bezorgd als "Jenny" last krijgt van zenuwen vlak voor haar optreden. 

Maar als ze eenmaal begint te zingen...

Meer over