YouTube-hit: trailer Entourage-film

24 december 2014 10:30 | youtube-hits | Door Televizier

© HBO

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk staat de eerste trailer van de splinternieuwe Entourage-film online. The boys are back!

Vince, E, Turtle, Drama en Ari schitterden acht seizoenen lang in de immens populaire tv-serie Entourage. De reeks kwam in 2011 ten einde, maar vier jaar later zijn de jongens terug in Hollywood. De trailer belooft in ieder geval veel goeds!

Entourage 

We wisten natuurlijk al een tijdje dat er een film van de serie werd gemaakt, al was het nog onduidelijk waar het verhaal over zou gaan. In de allerlaatste aflevering beloofde Ari Gold eeuwige rust aan zijn vrouw, waarna hij plotseling een telefoontje kreeg met een voorstel dat hij niet kon weigeren. Dit open einde zorgde voor de nodige speculaties, en die lijken -na het zien van de trailer- te kloppen.

Gerucht

Ari Gold gaat toch weer aan de slag in het knotsgekke Hollywood. Als baas van een grote filmstudio probeert hij een peperdure Dracula-productie van de grond te krijgen. Natuurlijk speelt zijn favoriete filmster Vince een grote rol in de film. Hoe het verhaal zich verder ontwikkelt blijft voorlopig nog onduidelijk, Entourage verschijnt pas in juni 2015 in de bioscopen.

Televizier sprak met Fatima Moreira de Melo over de Nederlandse variant van Entourage: Bluf.

Meer over