Youtube-hit: Trailer Netflix vervolg op Full House online

Fuller House, het vervolg op de klassieke comedy Full House, is eind februari op Netflix te zien. De streaming dienst heeft alvast een fijne trailer online gezet.

Het dertiendelige eerste seizoen is op 26 februari te zien. Tot die tijd wordt de spanning vakkundig opgebouwd, zo ook in dit 1 minuut 15 durende clipje. 

Klassieke beelden

De openingsbeelden, met de Golden Gate brug, de kabeltram, de groene grasvelden van San Francisco en het bekende huis van de familie Tanner roepen direct nostalgische gevoelens op naar Full House. De serie liep van 1987 tot 1995 en het vervolg belooft in dezelfde sfeer door te gaan als de comedy klassieker. In de teaser is op de hond des huizes na nog niemand te zien, maar onder anderen John Stamos en Candace Cameron Bure zijn al te horen.

Fuller House

De nieuwe serie draait om oudste dochter D.J. (Bure). Ze werkt als dierenarts en woont met haar man en drie zoons in haar ouderlijk huis. Dan overkomt D.J. hetzelfde wat haar vader Danny Tanner (Bob Saget) dertig jaar geleden overkwam: ze wordt onverwachts weduwe en staat alleen voor de opvoeding van haar kroost. Gelukkig krijgt ze hulp van zus Stephanie (Jodie Sweetin) en jeugdvriendin Kimmy Gibbler (Andrea Barber).

Uncle Joey en co

Daarnaast zijn er gastrollen weggelegd voor ooms Joey en Jesse (Dave Coulier en John Stamos), Bob Saget is van de partij en ook Jesse's vrouw Becky (Lori Loughlin) laat van zich horen. Grote afwezigen zijn Ashley en Mary-Kate Olsen, de tweeling speelde jongste Tanner dochter Michele, maar beiden hebben bedankt voor de remake.

Meer over: