YouTube hit: What Does the Fox Say? live bij Jimmy Fallon

What Does the Fox Say is al weken een viral video, maar ook live blijkt het Noorse comedieduo een gedenkwaardige show neer te kunnen zetten.

Inmiddels vraagt de hele wereld het zich af: wat zegt de vos nou eigenlijk? Allemaal dankzij de Noorse broers Bård en Vegard Ylvisåker, beter bekend onder hun artiestennaam Ylvis. De mannen zijn al sinds 2000 razend populair in hun thuisland waar ze verschillende tv- en theatershows maken.

Jimmy Fallon

Nu beleven Bård en Vegard hun internationale doorbraak, een optreden bij de bekende Amerikaanse talkshowhost Jimmy Fallon kon dan ook niet meer uitblijven. Met het optreden lijken ze te solliciteren naar een plekje in de show van Hans Klok, Ylvis blijkt zich namelijk razendsnel te kunnen transformeren tot vos. Uiteraard waagt Jimmy zich ook geheel in stijl aan de bekende danspasjes die bij What Does the Fox Say? horen.

Nog meer Ylvis

Verder blijken Bård en Vegard nog meer filosofische vragen te hebben. Want wat is nu eigenlijk de betekenis van Stonehenge?

Dat Ylvis ook grappig kan zijn zonder gekke liedjes bewijst Vegard in een ander filmpje, waarin hij in Rotterdam gaat speed daten. Helaas blijkt zijn Nederlandse talenknobbel niet bijster groot te zijn.

Bekijk de YouTube hits hieronder:

Reageren