YouTube-hit: Zakaria's Voice Kids auditie met Halo

Beyoncé benaderen is behoorlijk lastig, helemaal als je tiener én een jongen bent. Voice Kids auditant Zakaria flikt 't echter met Halo. En hoe.

Het was misschien wel dé verrassing van de derde Blind Auditions aflevering. Zakaria kwam in eerste instantie lief en verlegen over, maar schijn bleek al snel te bedriegen.

Hállo wat 'n Halo

Hij koos tot een ieders verrassing voor Halo, een liedje waarmee superster Beyoncé Knowles in 2008 zo'n beetje elke prijs mee won. Het nummer bereikt duizelingwekkende hoogtes, waardoor vrouwelijke vocalisten er al moeite mee hebben. Al die toonladdergymnastiek zou voor 'n puberjongen met de baard in de keel een onhaalbare kaart moeten zijn. Maar dan ken je Zakaria nog niet.

Draaiende stoelen

Zakaria begon voorzichtig waardoor de jury op haar hoede was. Pas toen hij bij het overbekende refrein al z'n vocale registers opengooide gingen de coaches stuk voor stuk overstag.  Ze waren maar wat verrast toen ze zagen voor wie ze gedrukt hadden. Tijdens het keuzemoment hoefde Zakaria niet al te lang na te denken. Ondanks de vurige pleidooien van de andere coaches koos hij voor Ali B, die het jonge talent maar wat graag verwelkomde in z'n team.

Meer over:

Reageren