Zoenende stelletjes in De Wereld Draait Door

Gisteravond tijdens De Wereld Draait Door hing de liefde in de lucht. Terwijl Matthijs van Nieuwkerk zijn tafelgasten stevig aan de tand voelde, begonnen stelletjes in het publiek elkaar hartstochtelijk te zoenen.

De vrijende stelletjes op de achtergrond in De Wereld Draait Door waren meteen trending topic op Twitter. Iedereen wilde weten wat er aan de hand was. Waarom waren ze aan het zoenen? Echte liefde, een studentengrap of toch een goedbedachte reclamestunt? 

Studentengrap?
Vandaag bleek dat het om een ordinaire publiciteitsstunt van een deodorantmerk ging. Eindredacteur Dieuwke Wynia kondigde op twitter aan dat ze het maar 'zoenende stinkgasten' vond die een schadeclaim tegemoet kunnen zien. 

Verlaten
De regie van De Wereld Draait Door deed er alles aan om het kleffe publiek buiten beeld te houden, maar dit lukte niet altijd. Een aantal tortelduifjes moest vanwege hun knuffelige gedrag de studio van DWDD verlaten. 

Humor
Matthijs van Nieuwkerk deed alsof zijn neus bloedde en ging gewoon door alsof er niets aan de hand was. Tafelheer Giel Beelen zag de humor er wel van in en maakte een opmerking toen Danny de Munk en Frans Bauer over hun musical begonnen. „Misschien is het dan leuk dat er allemaal stelletjes op de achtergrond gaan zoenen”, zei de 3FM-dj. 

 

Bekijk hieronder een stukje van de uitzending.

Lees ook:
Bureau Sport vervangt deze zomer DWDD
Paul de Leeuw in De Wereld Draait Door 

Reageren