"Helse week"

Aangedane André Hazes vertelt voor het eerst voor de camera

14 november 2019 10:42 | actualiteiten | Door Faye Heijnis

© ANP
André Hazes heeft woensdagavond voor het eerst voor de camera verteld over zijn breuk met Monique Westenberg en contact met Bridget Maasland. De zanger heeft een vreselijke week achter de rug.

Dit laat hij zichtbaar aangedaan weten aan Shownieuws

Helse week

André omschrijft dat hij deze week geen boodschappen durfde te doen met zijn capuchon af. "Als er iets uitkomt en het wordt gebracht alsof ik bij mijn vrouw en mijn kind weg ben gegaan voor een andere vrouw, snap ik dat heel Nederland je gaat haten. (…) Je leven is een hel een week lang." De haat is voor hem net zo verschrikkelijk als voor Bridget, vervolgt de zanger. "Haar zoon krijgt berichten die helemaal nergens over gaan, over zijn moeder. En dat terwijl wij het allemaal zo netjes willen doen." 

Doorgegaan 

Tussen hem en Monique kwakkelde het al een poos. De relatie was al een paar maanden over, zo legt hij nog eens uit, maar hij hoopt goed contact met haar te houden - zeker om hun zoontje. "Na een tijdje kwam ik Bridget tegen en heb ik een berichtje gestuurd. Ik had de mazzel dat ik iemand vond met wie ik zo'n klik had. Ik ben doorgegaan, maar het is bij mensen helemaal verkeerd binnengekomen."

Stroomversnelling 

André omschrijft hoe hij Bridget 'een van de tofste wijven die ik ooit heb ontmoet' vindt. "We zijn een beetje hetzelfde." Maar ook dat hun romance nog heel pril is. "Het is eigenlijk nog helemaal niks. Ik heb gisteravond pas voor het eerst echt met haar gegeten. Dus we zijn echt aan het onderzoeken van: wat is het nou precies? Het is in zo’n stroomversnelling gegaan, maar we zijn al zowat getrouwd, volgens sommige mensen." 

Meer over