En hebben het leuk

Bridget Maasland date met André Hazes

10 november 2019 15:51 | sterren | Door Wietse Zuidberg

© ANP
Het was kort een raadsel met wie André Hazes aan het daten is geslagen, maar het is inmiddels bekend. Het gaat om Bridget Maasland.

Dat heeft de zanger (25) bevestigd aan RTL Boulevard. Ze zijn stapelgek op elkaar, zo zegt hij. Dit nieuws kwam zondag naar buiten nadat zijn voormalig wederhelft Monique Westenberg een dag eerder via Instagram liet weten dat André een ander had. Het duurde dus nog geen 24 uur voordat bekend is geworden om wie het gaat. Kort daarvoor liet het management van André weten dat de twee definitief uit elkaar zijn.

Op onderzoek uit

Bridget (45) en André zitten nog in de inleidende beschietingen van hun samenzijn, zo laat de zanger weten. "Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen. Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen."

Bridget bevestigt

De managers van de diverse figuren hebben het druk dit weekend, want ook het management van Bridget heeft het één en ander laten weten. "Ze kennen elkaar nog niet zo lang en er is zeker sprake van het feit dat ze elkaar meer dan gewoon leuk vinden. Het is echter wel een privékwestie waar ook kinderen in het spel zijn en ze vraagt daarom ook de tijd om zelf rustig te kunnen kijken hoe deze relatie zich ontwikkelt", aldus de manager van Bridget. 

Meer over